Rallaté

Hejsan jag skriver från farfars Mac, ska jag vara helt ärlig gillar jag PC bättre #^,^#
Jag kan inte lägga upp så många bilder nu men när jag kommer hem imorrn blir det en hel del finfina bilder;) Här är det galet skönt och Bodil lagar bästa maten! de har en hund också, han heter Snorre^^ det e gulligt och honom kommer ni få se massor med bilder på när jag är tillbaks.
Nu lägger jag upp en bild på huset:)
Denna bild är inte redigerad men den visar iallafall huset.
Skriver mer när jag kommer hem imorrn:*

Dagshumor




Farfar

Idag flyger jag och brorsan ner till farfar i skåne och ska tälta på hans landställe och där ute kommer jag inte ha tillgång till internet så nu blir det bloggpaus tills på Måndag.
Jag lägger upp lite billder så länge men när jag kommer hem har jag galet mycket bilder i bagaget så jag måste gå och rensa ur min vanliga kameranär jag är klar med detta inlägg.




Systemkamera

Jag älskar att fota med pappas kamera♥

Här kommer lite bilder jag tog idag:D



lägger upp fler sen men nu ska jag kolla på film me pappa:)


Bokeh

Min nya hobby, bokeh^^



Vad tycker ni om Bokeh??


En liten film

Innan jag drar till ICA bjuder jag på en liten film jag gjorde igår


Godbitar från min gamla mobil

Halloj jag skriver så korta inlägg utan att tänka på det pga. bilderna som gör de längre....
Men nu kommer lite bilder som togs med min gamla mobil för ca ett år sen, jag saknar den mobilkameran:'(.
Enjoy!


Och nu bilden som vi alla väntat på... bilden som startade mitt intresse för fotografering:



Nu ska jag ut och fota med pappas systemkamera och köpa Ben&Jerry's jag kanske lägger upp någon bild från systemkameran ikväll annars kommer det imorrn.
Vi skrivs;)


Musik lista

Och som vi alla redan vet så förstör blogg.se bildkvaliten@#

Bildbomb

En kort bildbomb med temat vatten:)
Blev knappt en bildbomb men lite bilder blev det iallafall:)
och föresten så är den näst sista bilden tagen med min gamla mobil.

Jenny

Halloj Idag var jenny hos mig:) Vi hade jätte kul, hon kom hit igår och sen sov hon över:D
Vi sminkade oss till emo... eller ja?
hihi hoho osv...
snart lägger jag upp lite bilder i någon slags bildbomb:)

Skosnöre

Jag har knutit om mina skor, Jag ska snart köpa nya snygga färgglada skosnören och göra samma sak men jag ville pröva detta först:) Vad tycker ni?
Höger:)
Högern har jag bestämt mig för men vad det gäller vänstern är jag osäker så jag ger er två alternativ och sen får nu/du bestämma:D
Jaha vad tycker ni??:)

En liten bild...

Hallå:) Var och såg inception idag... riktigt bra faktiskt:) Men nu ska jag bara slänga in en liten bild innan jag käkar glass och ser på men in black2 på fyran:)
Haha Malin och hennes nya kompis:)

Inköp

rätt onödigt inlägg men whatever... jag har köpt lite grejer... tänkte visa dem<33 hehe

Gröna RayBan: Köpta i Turkiet.
Armband: peace armbandet har jag skrivit om förr, det trista i vitt och guld har jag fått av mamma, det ljusgröna är från Frida(#^^#) det lilla nya fick jag av Robban i Turkiet :D (ibland är brorsor gulliga) och det med massa grejer på är köpt på flygplatsen för ca 3.50 euro. (ungefär 35 kr)
Sjömanshatt: Också köpt i Turkiet.
Orange Klocka: Köpt igår från Claes Ohlsson för 99 kr... ett riktigt klipp jämfört med jetset klockorna för 500 spänn... funderar på att köpa en till;)
Bruna Sandaler: Skopunkten för 399 kr.
och en knäpp bild på mig från Turkiet ^^

The girl next door...

Tog lite bilder på gatan med pappas systemare^^


Blev lite bokeh style på denna... har äntligen fattat hur det ska göras dock går det bara med pappas (ska pröva med mammas) systemkamera, VILL HAAA!!<3 *Host* ursäkta...



Japp det var allt


En jobbig natt.

Nu tänker jag berätta lite mer av vad som hände på arlanda för en vecka sen.
Jo vi kom till arlanda klockan 6 på morgonen och checkade in osv. osv. ni fattar, sedan gick vi och åt frukost till gaten öppnades.
Vi gick ombord på planet som det var tänkt och trodde att vi skulle få åka iväg men nej nej det blev något tekniskt fel, Det försökte de lösa i ca 3 timmar medans vi satt och långsamt ruttnade på flygplannet.
Tillsist förstod de att höjdrodret var trasigt och så skulle det flygas en reservdel från köpenhamn till oss och då fick vi sitta och vänta i gaten. Men senare visade det sig (en kvinna vi träffade på hotellet berättade detta för oss) att det lagade planet flögs till göteborg för att hämta upp en annan last med folk!
Vi skulle få ett nytt plan som flög från Italien men sedan blev det nåt strul med att de inte fick landningstillstånd i turkiet så då sa de i högtalarna att >>Vi har fått ett annat plan från Madrid, Det är i luften påväg hit just nu och vi beräknas åka härifrån klockan 22.10<< Så väntade vi i ytterligare en timme och fick då veta att det var fel med komunikationen och att planet inte alls var i luften!
Men  DENNA gång var det 100% (även om vi var skeptiska) i luften och vi skulle lämna Sverige klockan 00.30 vilket vi (!) faktiskt gjorde. Vi satt på Arlanda i 18 timmar och 30 minuter!
Planet som kom byggdes typ 1973 och skakade otroligt mycket med tanke på att det inte var ett propellerplan.
Det tog oss tre och en halv timme tills vi landade i Turkiet och ytterligare 2 timmar att ta sitt bagage sätta sig i rätt bus och lämna flygplatsen.
den natten lyckades jag sova 1 timme (på glygplatsen) och sammanlagt med natten innan, 2 timmar!
När vi kom till hotellet tyckte vi att det var för sent för att gå och lägga sig.

Inget jag vill göra om (och det lär inte hända eftersom att ja ALDRIG mer flyger med varken Ving eller Thomas Cook Airlines)



En liten bild från Starbucks:




Turkiet

hej från Turkiet:) Här är dt varmt och soligt, Jag var så otroligt trött efter resan igår så jag typ svimmade/somnade i solen:S Jag tror inte att jag somnade för jag drömde inget och när pappa försökte väcka mig så hände inget, jag sover aldrig så djupt!!
Jag blev iallafall jätte brun på ryggen vilket är bra för då är jag lika brun på ryggen som på magen:) (har gått omkring helt vit på baksidan)
Hotellet är sådär, det ska ha 5 stjärnor men jag håller inte med om det, De har  luftkonditionerng men de hade inte på den så det kändes som en bastu och personalen pratar bara tyska och turkiska, deras engelska är urdålig!
Såhär ser det ut från vår balkong^^


Plastblommor hehe:P

Robert struntade i solkrämen och brände sig jätte mycket, han ser jätte liten ut på bilden:



Naaah:3

Jag har läst ut hypnositören av Kepler och har börjar på Anne Franks dagbok.



Pappa undrar vad det är som tar en sån j*vla tid men det är inte mitt fel att både hans dator och deras internet är så segt att man dör;D

Jag skriver kanske mer sen men nu måste jag försöka sluta:)
Hur har ni det i sverige??

OBS! Ni har väl inte glömt att vi har frågemånad hela juli!!! Inte en enda fråga:( Skicka in era frågor till min mail [email protected]!!

Hej dåå<33


Men gah nu ska planet inte komma för ens 2...

Men gah nu ska planet inte komma för ens 22.10 och om nån översätter det till vanlig svenska på betyder det "om ni har tur 23.00" ALDRIG MERA VING!!!


Arlanda... Helvete??

Nu har vi vart på flygplatsen sen klockan 6 imorse, först skulle planet åka 07.25 men sen gick det sönder så vi fick sitta i det F****** varma fullt-med-skrikande-ungar planet i tre och en halvtimme och nu får vi vänta vid gaten istället, vi kommer få besked om när vi får åka klockan 1 men som sagt så åker vi inte då.
De håller tydligen på och flyger upp en reservdel från köpenhamn eller något...??

Min Frukost blev morotskaka och en Latte (kaffeeeeeee)

 
Väska:)


En trött hanna klockan 4 på morgonen


Hehe det ska ju stå försenad till 10.00^^


HAAAAAATAAAAAA!!!!!!@#

Nu ska jag gå in på fejan (facebook) och göra.... sånt man gör där:/ för jag har jätte trist:(
(och förbannad) men man ska inte klaga eller hur;D

Så får vi hoppas att vi får komma till Turklandet någon gång:)

Hare gött i sveriges tropiska sommar hetta:) fasst jag är ju hellre i sverige en i soliga las vegas där det kommer bli 45 GRADER!!:O


Glömde nämna mina nya bruna gladiatorsanda...

dsc03048 (MMS)

Glömde nämna mina nya bruna gladiatorsandaler i läder som kommer användas flitigt:) hare bra:)


Hålla nu har vi vaknat och ska åka till ...

Hålla nu har vi vaknat och ska åka till arlanda och för en gång skull är jag inte trött:) jag tror att alla SKIT tidiga luciamornar med AF hjälper:) nu ska vi iallafall dra till turklandet så sms INTE mig! Jag kanske (som jag sedan sagt tusen gånger) slänger in något litet inlägg men just nu är det BLOGGPAUS:)


Turkiet

Hallå:) Imorrn åker jag till turkiet så då blir det inte mkt bloggande men jag kanske lånar pappas data och slänger in något litet:)

nu måste jag packa^^


Detta gör mig glad!

jag ville bara visa alla era snälla kommentarer:)

Jag undrar vem meee är??!! hummm en gåta;)



Yay:D


Grönan

Tjena bloggen:)
Jag ska på grönan med jenny idag:D Eftersom att jag glömde min plånka hos pappa ska hon (som bor 5 min därifrån) hämta den som ligger ***** hehe jag tänker aaaldrig säga:D
Så får bli sms in till stan idag men först måste jag vila upp foten BIG TIME! så jaghar lagt mig med laptopen på magen och foten högt upp i vädret:)

Jag har inte lagt in en enda bild på sista tiden men det ska det bli ändring på (och turkiet resan kommer fylla minst 3 bildbomber)

Dagens fototema blev kärlek





Rösta på en kärlekslåt^^ (just for fun)





Förbannad

Jag blir så sur på dagens internet:( Jag har försökt hitta hjälp om en  grej (kan absolut inte säga i bloggen, jenny vet) i en halvtimme men jag hittar inte ett SKIT!!

buhu:(


Kissies låt

Har ni hört Kissies nya låt?

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, inte riktigt min smak, jag e ju mer inne på indie, punk osv...hah


Confessions:

Ibland vill jag ge upp... lägga mig på marken och skrika som en 2 åring, bara dö, stanna där jag är och inte ta ett enda steg till. Det enda som driver mig då är morgondagen, en ny början.
total ☮ och ♥ är svår att nå, med andra ord; det går inte. Det kommer alltid finnas någon galning där ute som bara "får för sig" att skjuta någon eller något. 
Men jag försöker endå, kämpar, stannar aldrig upp, fortsätter gå, håller inne tårarna för jag är inte två år, jag är tretton år och då får man inte lägga sig ner på marken och skrika för då är man en stor flicka.
Sålänge man försöker har man en chans.
Men vad kan man göra när man är 13 och bor i avlägsna sverige?

Allt man kan göra är att vänta, på det som aldrig kommer.





Veckans sötis<3

Hej nu har jag väntat hela veckan på att få lägga upp honom.

Denna veckans sötis gör otroligt mycket bra musik och han är en stor inspiration för mig, hans ord har gjort mig till en bättre människa.
De flesta av hans texter handlar om personliga upplevelser och han har skrivit alla låtar själv.
En av hans största inspirationer var (är) The Beatles.
Han föddes den 11 februari 1991 i Joplin Missouri och är då (för er som inte orkar räkna) 19 år gammal.
Bara en liten del av hans musik finns på spotify och lite till på myspace men kolla på youtube, där finns nästan allt!
Han har ett flertal tattueringar: "Love is my weapon" på bröstet och "Live Free" på fingrarna och ett ankare på vardera hand där hans föräldrars initialer står.
Denna söta kille heter Christofer Drew Ingles men går även under artistnamnet NeverShoutNever som han skriver som ett ord när han är glad och som tre ord när han inte är det.






"Sometimes I wonder what the world would be like if wars where fought with hugs"

"In this world of hate there has to be a light, be that light and spread some love. Maby this day the youth can make a difference. NoMoreHate!"

"my name is christofer drew. love is my religion."

"
Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It is not rude, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres."

"If you have nothing you have nothing to loose and I have nothing so I have nothing to loose"

osv....
kan fortsätta i timmar men jag har inte rikigt de timmarna^^




First dance (loving on you)♥



Veckans fel

En liten snabbis som mamma såg:)





When you start Hating the Love disappears

Hallå där:)

 Eftersom att alla skriver så elaka saker om bloggare för att få läsare så tänker jag göra tvärtom.
Varför leta fel när man kan ta fram någons bra sidor?

Blondinbella- Hennes sätt att formulera saker på gör det hon skriver om intessantare och hon har förändrats mycket sen hon startade sin blogg.

Foki- Finns inga onda ord där, gullig, snäll, rolig you name it!

Paow- Hon har(som Bella) förändrats betydligt, hon har utstrålning och är cool.

Kenza- Jag har aldrig riktigt läst hennes blogg men av det lilla jag har läst har hon framstått som en trevlig tjej med bra smak vad det gäller mode.

Amir- Jätterolig vettig människa!

Kissie- Jag vet inte hur jag ska formulera mig här utan att få kommentarer som "nej inte alls hon suger" osv men jag tror (och märker) att Kissie har bra sidor som hon inte visar i bloggen, komigen- operera brösten hit fylla läpparna dit... give it a rest!! Det är hennes liv, hennes kropp, hennes val och hennes pengar. Kissie har som hon sa i Bella & Tyra show en mask (minns inte exakt vad hon sa men jaja)
Det jag dock gillar med henne är en sak som hon skrev i in blogg (felcitat)
"Jag är ingen bra förebild men jag har heller aldrig bett om att få vara det"



Sluta leta fel och se det som är bra meed människor istället så blir du mer älskad, man får inte vänner genom att vara taskig, Am I right??

"Sometimes i wonder what the world would be like if wars where fought with hugs"
-Christofer Drew


Akuten

Igår var nog den väääärsta dagen i mitt liv!
Det började med att jag skulle åka hem till mamma och innan så åt vi lunch på balkongen, då när jag -barfota- skulle duka av grejerna så fick jag en fem cm lång och ca 1 cm bred sticka/pinne i foten... pappa drog ut den direkt men det fortsatte att göra ont i ungefär en halvtimma så vi åkte in till danderyds akutmottagning, men den är för vuxna så vi blev tvugna att åka in till astrid lindgrens nya barn akut där vi fick vänta lite tills vi fick träffa en läkare.
Han började med att rengöra såret vilket gjorde ganska ont (även om jag då inte visste vad "ont" bettyde) men den riktiga smärtan kom när han skulle ge mig bedövning, han stack in en jääätte tunn nål i foten men det kändes som en penna, gud vad jag skrek, jag kunde knappt prata när jag kom hem.
Iallafall så började bedövningen värka efter ett tag men den värkade inte över hela såret så när han skar upp såret igen så gjorde det lite ont.
Det satt kvar en ca 1 cm lång, smutsig bit kvar som han tog ut.

Efteråt kom det en sköterska som skullee tvätta och lägga om såret och det första hon sa var
- Jag hörde att det gjorde ont.
Då tyckte jag synd om alla de små barnen som satt i väntrummet mittemot det rummet jag låg i och var livrädda:)
Jag har ju en ganska stark röst:/

Det var iallafall min fredag:) Nu har jag jätte ont och får inte bada förens turkiet resan på onsdag.
VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE!!!!!!!!!






















Svullen:(


Mamma

Hallå:) Idag åker jag till mamma, fasst föst mååste jag duscha för jag är osäker om det går att göra det där än:/
Jag kanske ska ringa malin eller (och) lollo och dra in till stan i helgen, om de kan^^
Men om ni läser detta så måste ni tjata på era föräldrar om 99 kronor för det finns en keps som vi MÅSTE köpa all tre (malin du vet vilken!!) :D hehe men jag tänker inte skriva det i bloggen för tänk om jag blir länkad av Kissie och får statistiskt rekord och alla som ser det vill ha kepsen och sen är den slut i hela stan:C(troligt jag vet^^)

Aja nog med fånigheterna nu;D
Den här låten älskar jag (synd bara att den är så kort)



                                                                     ♥


Tack Tack Tack!! (A-Team)

Hallå:) först måste jag säga TAAAACK till Jenny som berättade hur man gjorde med youtube filmerna:D

Jag har presis kommit hem från sthlm, jag, pappa och Robban har vart och sett A-team, den var faktiskt riktigt bra:D




:)

Blogg.se's hemsida?

Det finns en fråga som jag alltid frågar mig själv när jag går in på blogg.se - Vilka är det som kommer med på hemsidan.
För det mesta är det någon som skriver om saker som hänt dem som inte händer andra tillexempel något traumatiskt eller att de ska få vara med i media på något sätt, någon som har en åsikt eller något om mode men vad ska man egentligen skriva om för att visas på hemsidan?
Måste man ha en fin design?

Jag har undrat det sen jag skaffade blogg och först trodde jag att fotobloggare inte kom upp men sen gjorde det det.

Vad tror ni??






Hjälp!

Hur lägger man in ett klipp från youtube i bloggen??
Varje gång jag försöker blir det bara såhär

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Zoo2p4_CPVE&amp;hl=sv_SE&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Zoo2p4_CPVE&amp;hl=sv_SE&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


Någon som kan visa hur man ska göra?

Här kommer en liten bild:)...





Detta är magi:D

Eller ja, snarare teknologi... har redigerat en bild och tänkte visa hur den ser ut före och efter

Före:



Efter:




Btw så är detta mitt nya halsband:)
Ugglan är från Jenny men det är jag som har satt den på kedjan.

Nu ska jag äta T-Bone stek^^ Hej då



Färger

Jag hittade mitt pennskrin och färgade resten av bilden:



Den blev mycket bättre i färg


Som hittat;)

Jag letade igenom mitt rum efter gamla grejer imorse och hittade min lilla tjejmilen tröja från 2006 och min mapp med bilder jag har ritat från 09 och 08, det är rätt kul att hitta gamla saker^^


Den här blev inte riktigt klar



Det finns fler men jag lägger inte upp dem nu


Bubblor

Igårkväll var jag över hos grannen och blåste såpbubblor. De blev väääldigt stora^^
Jag älskar bubblor, de påminner om vattendroppar;)

Tog denna när den sprängdes:D

Vad tycker ni om såpbubblor?



Äntligen klar:D

Nu är jag klar med bilden, Jag blev inte särskilt nöjd med den men den blev inte dålig heller.
Jag tänkte egentligen färga tröjan också men jag hittade ingen röd penna;)
Och ja jag vet att hans hand blev onormalt liten xD



Den är en blandning av tre olika bilder på honom



^^


Det ingen annan sett.

Jag tänkte på en sak... jag har fulllt med jätte bra bilder på min dator som jag inte orkar lägga upp, så ingen förutom jag (och möjligtvis Robban) har sett dem... lite synd men jag kan ju inte lägga upp 20 bilder i varje inlägg, det var nog därför jag gjorde kategorin "veckans bildbomb" där lägger jag ju nästan alltid upp 15 bilder eller fler. Ni kommer nog att få se dem någon gång:D

Det är molnigt här, kanske ska gå ut i skogen och fota.
Jag ska föresten till turkiet den 14 och kommer hem på natten den 21 men jag ska försöka att slänga in ett litet inlägg någon gång den veckan, om pappa låter mig låna hans dator, jag får inte ta med min för då sa pappa att jag bara kommer sitta framför den hela tiden och då har ju Robban tråkigt (dessutom vill jag ju bli lite brun:D) och han har en poäng i det, även om jag inte skulle sitta framför den hela tiden men endå.

Nu kommer lite bilder från igår:




Nu ska jag käka något... är jätte hungrig, äter typ 20 mellanmål om dagen^^
Och juste glöm inte att skicka in era frågor till [email protected]!! 
Hejdå


DripDrop

Tjena mittbena:) 
Var ute och "fejkade" regn i trädgården;) hehe hade lust att ta såna bilder



Och en till "Kran" bild



Godnatt:D


Mammas pojkar

Haha Kollar på mammas pojkar xD
Bobbys mamma e bara föör gullig<3:D

Har redigerat lite:




...:)

Vatten är nog det element som fascinerar mig mest


Påminner om en hand:/


Water

Hejsan tog lite foton i handfatet... hehe fattar vad ni tänker "det finns väl inget intressant där?" men jo!! Det BESTÄMMER jag^^ blev lite barnslig där(a)

Här kommer iallafall bilderna:


Denna gillar jag, droppen är fortfarande intakt:O asgrymt ju;D



Jag kanske lägger upp fler sen<3


Låtskrivande och foton

Skrev en del av en låt idag, har hitills skrivit en och en halv vers och ref... nu har jag skrivkramp^^
Kommer nog skriva klart den idag... brukar bli så.
Såhär ser vår balkongdörr ut, kul att veta men endå;)



oki lite mer seriösa bilder kanske;)


Jag gillar kontrasten i den här bilden...



Love is not love til you give it away<3


Vart ute och fotat

Hejsan, jag var ute och fotade lite i trädgården, här kommer några av bilderna




Japp det var allt^^ (Oj vad sent det blev:o kan inte sova i värmen)


Chrisaholic;)

Har ritat some more:) och nu sitter jag och kollar på How I Met Your Mother



Håller på med en till^^



Denna påminner mig lite om Sune^^

Har vart ute och tagit lite bilder med chris-tema (ena bilden är som ni ser gammal)


haha han e söt<3


Ni får inte glömma bort att vi har frågemånad i bloggen så fråga på!!;D


Bildbomb^^

Det är varmt ute (och inne) men i bloggen är det kyligt... verkar som alla har släppt datorn och tagit semester, kanske jag också  borde göra... näääääe varför det?! Jag vill ju visa mina foton för er:D men tro inte att jag sitter framför datorn hela dan! Jag är ju ute och badar, fotar och solar också;)

Här kommer mina bilder:


^
Nu blev det väldigt mycket rosa^^





Japp... Nu har jag nog tagit igen de bilder jag har missat att lägga upp, om ni tycker att jjag har glömt något så skriv gärna en kommentar^^



Drawing...

Hejsan nu sitter jag här, lyssnar på musik och ritar^^


Lite tips på bra band/Musiker:

 

  • All Time Low             (Gulliga albumomslag)
  • NeverShoutNever     (Söt, bäst, udda, poetisk...:D)
  • Mayday Parade         (The silence... ironiskt namn på en låt^^)
  • Green Day                 (De är ju bara allmänt bra)
  • Paramore                  (Misery business<3)
  • Handshakes & Highfives ( Lyssna på låten utan namn- Untitled)
  • The Script                 (The Man Who Can't Be Moved)
  • EATMEWHILEI'MHOT (Visserligen är de ett screamo band men hihi Chris Drew/NeverShoutNever är ju med, tre av låtarna är bra)





Here comes what I was drawing on:)




Nu ska jag sätta mig och försöka göra ett inlägg med lite mer seriösa foton i... det här e ju en fotoblogg;)


Veckans Sötis^^

Alla måste ha en sån här kategori... jag kommer utnämna antingen ett djur eller en människa till veckans sötis:D
Ni kan även tipsa om en sötis via mail eller kommentar:)
Den här veckans sötis är den 18-åriga skådespelaren Logan Lerman^^ han e sjukt söt (enligt mig) dock inte snygg;D


Den här bilden gillar jag mest eftersom att han har samma JÄÄÄTTE stora och JÄÄÄÄTTE pluppiga smajl som jag har på vissa bilder:3



Don't judge me, and that's final!


När jag är ensam hemma...

Saker jag gör när jag är ensam hemma:

  • Lyssnar på spotify på högsta volym^^
  • Sjunger halsen av mig (fråga inte)
  • Skriver ner knäppa saker som kommer upp i mitt huve (som på bilden nedan)
  • Äter:P
  • Spelar spel mot mig själv
  • Gör fåniga miner i spegeln:D
  • Fotar

Sånt gör jag^^





Snabbis


Ofc Jag håller med ;D
Det är ju nästan bäst:D ALLA på bion skrattade åt det:)


Glömmde bort...>.<

Nu i Juli får ni fråga mig och Lollo allt möjligt så kommer vi svara på era frågor i slutet av månaden,
Du kan skicka in dina frågor till [email protected] (garva inte åt min mail) eller om du inte har mail så går det bra att skriva din fråga i en kommentar:)


Ställ så många frågor du vill:D
Nu ska jag ut och fota i solnedgången sen blir det fredagsmyys!!:)


Eclipse

Hej:) Jag var och såg Eclipse i Kista igårkväll:D Den var jätte bra, lite trög bara, slutet var väldigt likt den förra filmen och det var ju lite synd. Den här filmen hade mer humor än de två tidigare filmerna Twilight och New Moon (som alla borde se:D)
Enligt mig var Edward/Robert snyggast i första filmen ;D
Här kommer en liten bild från filmen



Vad väntar ni på?? Ta med en kompis och pallra er iväg till närmsta biograf, köp lite popcorn och slå er ner framför Eclipse!


RSS 2.0