Fjäril

Jag träffade en super söt fjäril igår^^ jag kunde nästan nudda den med kameran där den satt på sin blomma och posade:)




Hur man gör smycken av pärlplattor

Istället för att göra fler smycket tänkte jag att jag skulle visa er hur man gör.

Det man behöver är:

En påse pärlor (ca 59 kr på panduro hobby)

En fyrkantig och en rund platta, köper man de små kan man inte göra vissa motiv så köp stora!

Smyckesett (också från panduro)

Smörpapper

Strykjärn och tålamod.



Börja med att hitta ett motiv, tex från google och börja pärla.



sätt på strykjärnet och glöm inte smörpappret



Sätt på små ringar



Eller om du vill att den ska dingla så tar du två ringar istället



klart!



Men kom ihåg att alla texter måste vara spegelvända!

En massa smycken för en billig peng:)


All the little things...

Idag har jag lekt lite med mina nya pärlor och plattor, nu kanske ni tänker "men gu vad töntigt Hanna" och mitt svar är: Ja! Jag är töntig men kolla vad tönten har åstakommit idag:D



Bilden ger ingen rättvisa åt färgerna men detta har jag gjort idag:)
Tro inte nu att jag har suttit och nördat med detta heeela dagen, nej! Jag har faktiskt städat rummet och klippt gräsmattan också! 

PS! Ang rubriken så har den ingenting med saken att göra jag kom bara inte på något bättre.



WOHO!

Nu har lilla Hanna tjänat 3 kronor och 87 öre på bloggen haha:) inte mycket men det är ju alltid något.




What time is it?

Nu pallar jag varken redigera eller lägga till text men det spelar ingen roll eftersom att det är både töntigt, patetiskt och omoraliskt att ta någon annans bilder och säga att det är ens egna.



la ni märke till att visarna står på samma på alla bilderna... klockan har stannat:)

With my guitar and a new song in my head

Hallå där alla pepparkakor^^
Jag e så jävla trött stressad på allt så jag skrev en dålig sång om det... men istället för att sitte här och sura ska jag ta lite bilder och jaha här får ni se hur "kreativ" jag var idag;)



och såklart ska det bli nåt fel med blogg.se så att jag inte kan lägga upp fler bilder...-.-

Hjälp tack!

GAAAAH SURKÄRRINGAR! jag gick på tunnelbanan idag med kryckor och allt och får en granskande bitch-blick av alla som sitter i vagnen, jag går fram lite och förväntar mig att någon ska resa sig för det var ju inte direkt någon som hade problem att stå men nej inte en enda en av de fula bitterfittorna reser sig -
 
"Jag har PMS jag vill inte stå upp" "Jag e fet jag vill inte heller stå upp" "Samma anledningar som dom"
 
inte för att de sa det men AAAAAH!! Vad har hänt med stockholms befolkning? När jag gick igenom skolan tidigare på dagen så var alla hur trevliga och hjälpsamma som helst, yngre elever öppnade dörrar åt mig och en lärare som jag aldrig träffat för tog mat åt mig på lunchen osv. men resten av folket på tunnelbanan nej nej! gnnnnhhh.....

Ursäkta.

Orkar inte

Från början tänkte jag att detta skulle bli ett seriöst inlägg men jag ångrade mig och skriver bara lite kort om vad som hänt...
Idag har vi haft de första "riktiga lektionerna". Vi hade tyska med Kerstin och det var lätt bästa lektionen:D (det påminner mig om att vi fick en läxa av henneO.o...)
Jag flippade på busshållplatsen för att jag slog i foten och mina händer gjorde så jävla ont pga kryckorna (fan för försäkringsbolaget:@) iallafall så orkar jag nu så lägger upp en bild bara för att vara snäll(Och för att jag har en färdig som jag inte pallade lägga upp igår)




uppdaterat

Jag gjorde om mina naglar lite men istället för att ta bort det rosa och göra om allt så ändrade jag bara lite;)
Jag blev ganska nöjd faktiskt.




Lite bilder:)

Jag hittade ett par superbra bilder från när vi var på grönan med killarna:D


Leo


Jenny och Elias


Jenny


Sigge Elias och Leo

haha och den här som jag satte ihop i skolan en gång:)



Hahahaha:D


Bra

Bra nyheter! Jag fick skjuts av pappa så både gitarren och datorn fick följa med:)
Det dåliga är att jag inte kunde komma till skolan idag eftersom att vi skulle ha friluftsdag på Östermalms IP och då hade jag både blivit tvungen att gå till stationen (det tar ca 10 min utan kryckor) och från stadion till Östermalms IP... synd:(
Nu sitter jag hos mamma och försöker överleva tråket.





ont ont OONT!

Har precis kommit hem från 4/5 timmar på akuten, jag trampade snett i skogen idag men det började inte göra ont förens när jag kom hem och det slutate med att jag inte kunde gå och ringde pappa.
Nu måste jag gå med kryckor i en vecka och kan inte vara med imorrn, får titta på istället...

Hur påverkar detta er?

Jo jag kommer inte kunna ta med mig gitarren (snyft:'() eller datorn och det innebär att det inte blir nåt bloggande förens nästa torsdag. (kaaaanske kan låna mammas dator om jag ber snällt) 

Här kommer lite bilder
 



Orange

Här kommer en liten bild medans jag tömmer min digitalkamera på bilder för att skapa plats men sen måååste jag sova, är dödstrött och ska vakna 05.40 imorrn:(



Godnatt sömntutor!


Sista dagen innan skolan...

Vi visste alla att den skulle komma och nu är den här, sista dagen innan skolan. Jag saknar kompisarna och så men åååh vad jobbigt att vakna 7 imorgon och 6 alla andra dagar:( Jag ska försöka mitt bästa iallafall.

Pappa ska komma hem tidigare idag så att vi kan köpa nya skolgrejer, det är det bästa med att skolan börjar!:D Här kommer lite bilder på vad jag köpte (asså i vällingby förra veckan):

Bara för att visa färgen:S Lindex 99:-

BF jeans från lindex 99-: !!!

Halsband från lindex 59,50:-

Och så köpte jag en sån där H-kofta från gina tricot men eftersom att blogg.se laggar (tog hela dagen att göra detta inlägg) och alla vet hur de ser ut så lägger jag inte upp någon bild på den.


Summer's not over yet!




Snart jag lovar

Snart blir det bättre uppdatering i bloggen men just nu är Sara här och då kan jag ju inte sitta framför datan heeela tiden menmen... idag var vi på ängbybadet och Sara och jag cyklade 1.5 mil (kändes inte så långt) och köpte godis... onödigt men ica hade stängt:)
    
Just nu lyssnar jag på musik, mitt i natten. Exakt vad man gör varje dag/natt.
Imorrn eller någon gång lägger jag upp bilder på vad jag köpte i vällingby igår, dock lägger jag inte upp bild på BH:n som alla andra tjejer "kolla mina nya snygga spets string men matchande bh till hihihihi" (inte för att jag har string) om nu vill se den får ni fan komma fram och fråga haha nej^^ fast jag kanske lägger upp en blurrad bild för att visa den uunderbara färgen, jag blev helt kär när jag såg den♥
Nu e jag trött och börjar vilken sekund som helst yra om en massa saker jag inte förstår mig på... GODNATT:)



Bad update

Jag är så ledsen för att jag inte har skrivit på ett tag men i förrgår hade jag 40 graders feber och igår var jag dum nog att försöka mig på det sociala steget att gå med Sara på Ung08 (Herre Gud jag har aldrig sett så många översminkade 11-14 åringar i för lite kläder i hela mitt liv:O) iallafall så har jag skit ont i magen men feber har gått över, jag ska kanske försöka ta mig till Vällingby senare idag... men detta får väl ses som ett litet inlägg... nu ska jag dusha:)
Hej då:D



Vid slottet


Grönalund låten 2010!

Igår var jag på Grönan med Saga, Leon, Nina, Maria, Pappa och Robert.
Vi hade sjukt kul, Nina vann en stor center och ett diadem:)
Jag, Saga, Robert och Leon åkte popexpressen hur många gånger som helst.
Vi stod i kön och Saga berättade att hon kände en av tjejerna i sean banans nya video och sen när vi kom in så började den spelas hehe. Vi skulle önska en låt men de hade inte den (den har skivor!:O) så vi önskade skaka rumpa istället haha, sen satt jag och Saga och skrev "RUMPAAH!" varenda gång de sa det och alla i kön tyckte att vi var knäppa:D Och juste vi sjöng (?) med lite i we speak no americano låten fasst väldigt ljust.
Det var nån Per som önskade cheese in my pants låten (jizz in my pants men cheese låter bättre) den var tråkig så vi kom på en idé till en facebook grupp - Ner med per!
allt var bra förutom regnet;)
haha

:)

Jag kollade igenom lite foton jag tog igår och typ dog! jag ÄLSKAR varje kort i hela mappen!
Här kommer några och de är inte redigerade:

Skönhet?

Jag måste bara skriva av mig för seriöst, när blev rynkor någonting fult? Vem bestämmer vad som är vackert?
Svaret är så uppenbart att nästan ingen kan lista ut det: Du!
Det är du som bestämmer vad du tycker är vackert eller inte, om du väljer att skämmas över dina rynkor, dina fräknar, dina kurvor, dina smala ben osv.
Nu för tiden är alla så ytliga men egentligen är det ju insidan som räknas.
Jag undrar vad som skulle hända om alla satte en papperspåse över huvudet i en dag. Varför är utseendet så otroligt viktigt?
man ska lära känna någon innan man dömer honom/henne.
Det finns dyra krämer, botoxbehandlingar och piller som ska göra en "vackrare" men det man inte inser när man tittar på bilderna i modetidningar och slösar sina pengar på saker som inte funkar är att äkta skönhet kommer inifrån! Ingen är ful men alla är olika och har olika uppfattningar och värderingar.
Tänk om alla såg lika dana ut... det skulle inte vara särskilt kul att aldrig få träffa någon ny spännande människa med annorlunda och personlig stil.
Tjejer svälter sig själva för att bli smala och "snygga" när de i värsta fall blir sjuka istället, det är bara dåligt.
Jag har i nästan hela mitt liv mått skit pga. alla dumma kommentarer och att jag inte ser ut som de andra men nu har jag lärt mig att jag är vacker på mitt sett, jag är varken pinnsmal eller tjock jag har inte långt diamantglänsande hår eller långa ögonfransar. Jag har fått höra att jag är fet och ful av killar runtomkring mig, Tack! ni betyder verkligen mest för mig, jag uppskattar er åsikt men nästa gång jag vill ha den så ber jag om den!!
Jag uppskattar mina kurvor, mitt lockiga hår och min lilla mun (som inte är så liten när det kommer till att stoppa en tårtbit i munnen;P)
Men vad är skönhet? inga ansiktsdrag, inte en enda rynka? Fråga dig själv, vad tycker du är vackert? Vad är vackert med dig? Om jag tycker att något är vackert behöver inte du också göra det.
Tack för att jag fick skriva ner allt detta så slipper jag kasta allt porslin i golvet av ren frustration.

SysterBlogg

Yess nu har jag en systerblogg:) ni kan läsa varför där;)
Där lägger jag upp bilder som jag inte lägger upp här och skriver lite mer om musik och mode så det är mer av en vanlig blogg istället för en fotoblogg:)
Vad tycker ni?? http://ihannaskamera.bloggplatsen.se

Lite bilder från i helgen


Snorre


Humlis:) Jag älskar den här bilden!


Ska kolla på en clintan film nu men lägger upp en bildbomb från Rallaté senare:)
Nu har jag vart ute och rest så det räcker, nu vill jag bara chilla och träffa kompisar resten av sommarlovet;)


RSS 2.0